Postopek nakupa

Izbira izdelkov |

Zavihek »Trgovina« omogoča ogled ponudbe izdelkov, razvrščenih po kategorijah. Predstavljeni so s fotografijo, ceno in opisom dimenzij, materialov in barv.

Košarica |

Izbrani izdelek dodate v košarico s klikom na gumb »V košarico«, pri čemer se pokaže obvestilo o dodanem izdelku, vi pa lahko nadaljujete z nakupovanjem. Pod ikono »Košarica« oziroma zavihkom »Poglej košarico«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu, lahko ves čas nakupovanja v spletni trgovini spremljate seznam izbranih izdelkov (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke). Izdelek se iz košarice odstrani z gumbom »X« ob izdelku v košarici.

Naročilo |

Za nakup ni potrebna registracija. S klikom na »Na naročilo« v košarici se odpre obrazec, kamor vpišete zahtevane podatke in morebitne opombe ob naročilu. Ko s klikom »Oddaj naročilo« zaključite nakup, se pokaže povzetek naročila, ki ga prav tako prejmete na e-poštni naslov, naveden ob naročilu. Pred oddajo naročila preverite pravilnost podatkov. Če želite izdelek poslati kot darilo na drug naslov, v obrazcu izberete »pošiljanje na drug naslov« in vpišete naslov prejemnika. V tem primeru pošiljki dodam sporočilo z imenom pošiljatelja, skeniran račun pa prejmete na e-poštni naslov.

Embalaža |

Izdelek prejmete v prosojni darilni vrečici, v spletni trgovini pa je na voljo tudi darilna škatlica, ki jo lahko dodate nakupu. Zaradi lažjega pošiljanja jo priložim v nezloženi obliki.