O nakitu

Kvičke Kvačke so bile sprva kvačkan nakit, nato pa sem v iskanju novih načinov izražanja in razvijanja vzorcev, ki bi moj nakit naredili prepoznaven in edinstven, preizkusila tudi poslikavo lesenih osnov. Te ponujajo neskončne možnosti ustvarjanja motivov, pogosto pa jih kombiniram s kvačkanimi oblikami.

Vzorci |

Vsi vzorci na lesenih osnovah oziroma lesu so moje avtorsko delo in nastajajo po lastnem navdihu in idejah, nekatere pa razvijem ob posebnih naročilih. Pred kratkim sem ponudbo nadgradila z gravuro na les. Narisane vzorce sem digitalizirala in pričela z izdelavo nakita z lasersko graviranimi in ročno poslikanimi vzorci, ki imajo zaradi reliefne površine sedaj novo kvaliteto.

Materiali |

Pri ustvarjanju uporabljam najrazličnejše materiale, osnova pa so les, bombažne prejice in kovinski dodatki, ki ne vsebujejo svinca in niklja.

Osnove za uhane |

Za neviseče uhane uporabljam osnove iz kirurškega jekla, ki so zelo kvalitetne in udobne za nošenje. Ob doplačilu je možno naročiti tudi uhane z osnovami iz titana, ki so popolnoma nealergeni.

Izdelava po naročilu |

V primeru, da bi želeli moj nakit v drugačni barvni kombinaciji, velikosti in obliki, ali pa imate kakršnokoli drugo zamisel o izgledu nakita, ga izdelam tudi po naročilu. Za izdelavo nakita po vaših željah mi pošljite sporočilo po e-pošti ali izpolnite obrazec pod zavihkom Kontakt.

Iščete darilo? |

Nakit lahko z vašim posvetilom odpošljem tudi na naslov obdarjenke. Ob naročilu izberite pošiljanje na drug naslov in dopišite sporočilo.

Skrb za izdelke |

Z izdelkom ravnajte pazljivo in s skrbjo, dosledno ga snemite pred umivanjem rok, tuširanjem, kopanjem, nanašanjem parfuma, laka za lase ali krem, snemite ga med spanjem, gospodinjskimi opravili in športnimi aktivnostmi, hranite ga v originalni embalaži (darilni vrečici, škatlici ali kartončku za uhane), ločeno od ostalega nakita, ne odlagajte ga v toaletne torbice, denarnice, žepe oblačil ali torbic in ga ne hranite v kopalnici.